Boennesalat med BBQ Inderfilet
Bønnesalat med stegt BBQ inderfilet
0 - 20 min Nem

Bønnesalat med stegt BBQ inderfilet

Personer

Ingredienser:

  • 200 g Stegt BBQ inderfilet
  • 200 g edamame bønner (gerne fra frost)
  • 400 g grønne bønner / haricot verts (gerne fra frost)
  • 100 g fetaost
  • 1 skalotteløg, fint hakket
  • 1 tsk flagesalt
  • 2 spsk sesam- eller nigellafrø

Dressing:

  • 1 spsk dijon sennep
  • 1 tsk honning
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 4 spsk olivenolie
  • 0,5 fed hvidløg (fint revet)
  • 2 spsk finthakket persille

Tilberedning

  1. Kog edamame- og grønne bønner ved middel varme 5-6 minutter.
  2. Hæld vandet fra de færdigkogte bønner, skyl med koldt vand og drys derefter med flagesalt.
  3. Hæld bønnerne i en skål og tilsæt de fint hakkede løg.
  4. Bland ingredienserne til dressingen og fordel over bønnesalaten.
  5. Del bbq inderfileterne i mundrette bidder og smuldr fetaosten i små stykker.
  6. Vend kylling og ost forsigtigt i salaten, så fetaosten ikke bliver smattet.
  7. Drys med sesam- eller nigellafrø inden servering.

Dansk færdigstegt BBQ inderfilet

ROSE BBQ Inderfilet Stegt Koel B2196