
Inderfilet i wrap
Samlet arbejdstid: 25 min
Tilberedningstid: 10 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem
Tilberedning
- Varm vand op i en gryde til at få skindet af tomaterne. Lav et kryds i bunden af hver tomat og kom dem i det kogende vand ganske kort. Tag dem op og kom dem i koldt vand, skindet trækkes af og tomaterne skæres i tern uden tomatkød.
- Varm en pande op med oliven olie, sauter kyllingeinderfilet i ca. 5 min. til de er let gyldne. Kom hvidløg ved samt chillisauce i.
- Lav guacomolen ved at mose avocado med en gaffel til det har ensartet konsistens. Kom hvidløg, cremefraiche, salt, peber og cironsaft i og rør rundt.
- Varm tortillawrapen op enten i ovn eller pande og fordel kylling, guacomole, og salat. Kom tomatsalsaen op i et glas og server på tallerken med wrappen.