Inderfilet i wrap

Inderfilet i wrap

Samlet arbejdstid: 25 min
Tilberedningstid: 10 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem

Tilberedning

  1. Varm vand op i en gryde til at få skindet af tomaterne. Lav et kryds i bunden af hver tomat og kom dem i det kogende vand ganske kort. Tag dem op og kom dem i koldt vand, skindet trækkes af og tomaterne skæres i tern uden tomatkød.
  2. Varm en pande op med oliven olie, sauter kyllingeinderfilet i ca. 5 min. til de er let gyldne. Kom hvidløg ved samt chillisauce i.
  3. Lav guacomolen ved at mose avocado med en gaffel til det har ensartet konsistens. Kom hvidløg, cremefraiche, salt, peber og cironsaft i og rør rundt.
  4. Varm tortillawrapen op enten i ovn eller pande og fordel kylling, guacomole, og salat. Kom tomatsalsaen op i et glas og server på tallerken med wrappen.