
Citronmarineret brystfilet
Samlet arbejdstid: 60 min
Tilberedningstid: 30 min
Forberedelsestid: 30 min
Nem
Tilberedning
Tilberedning
- Rør citronsaft, citronskal, olie, timian og et fed hakket hvidløg sammen og krydr med salt og peber.
- Hæld marinaden over kyllingefileterne og lad det trække mindst 1/2 time.
- Skræl og kog kartoflerne i vand tilsat suppeterninger, rosmarin og smør i ca. 30 min.
- Del hvidløget på midten og bag det i ca. 20 min ved 200° C.
- Brun kyllingestykkerne på en pande, og steg dem færdige i ovnen sammen med hvidløget.
- Vend fluteskiverne i olivenolie, drys med salt og bag dem sprøde i ovnen.
- Brødene pyntes med finthakkede kryddertomater.
- De halve bagte hvidløg serveres til retten, men de kan også smuttes ud af skallen og smøres på brødet.