Citronmarineret brystfilet

Citronmarineret brystfilet

Samlet arbejdstid: 60 min
Tilberedningstid: 30 min
Forberedelsestid: 30 min
Nem

Tilberedning

Tilberedning

  1. Rør citronsaft, citronskal, olie, timian og et fed hakket hvidløg sammen og krydr med salt og peber.
  2. Hæld marinaden over kyllingefileterne og lad det trække mindst 1/2 time.
  3. Skræl og kog kartoflerne i vand tilsat suppeterninger, rosmarin og smør i ca. 30 min.
  4. Del hvidløget på midten og bag det i ca. 20 min ved 200° C.
  5. Brun kyllingestykkerne på en pande, og steg dem færdige i ovnen sammen med hvidløget.
  6. Vend fluteskiverne i olivenolie, drys med salt og bag dem sprøde i ovnen.
  7. Brødene pyntes med finthakkede kryddertomater.
  8. De halve bagte hvidløg serveres til retten, men de kan også smuttes ud af skallen og smøres på brødet.