Pesto Pasta med Kylling
PestoPasta med Kylling og kartofler
0 - 35 min Nem

PestoPasta med Kylling og kartofler

Personer

Ingredienser:

  • 300 g kyllingebrystfilet (evt. rester) 
  • 400 g små kartofler (evt. rester)
  • 200 g grønne bønner
  • 400 g parpadelle-pasta
  • 4 spsk god pesto
  • 2 spsk ristede pinjekerner
  • ½ bdt basilikum
  • 50 g friskhøvlet parmesan
  • Salt og peber

Tilberedning

  1. Kog kartoflerne møre. Køl dem lidt ned og halver dem.
  2. Nip bønnerne og kog dem i 4-5 minutter, indtil de er møre. Hold dem varme.
  3. Skær kyllingen i mindre stykker.
  4. Kog pastaen efter pakkens anvisning og vend den varme pasta med kylling, pesto, kartofler og bønner.
  5. Smag til med salt og peber.
  6. Server med ristede pinjekerner, basilikum og groft revet parmesan.

Brystfilet

Brystfileten er en del af det kødfulde bryst og går for at være noget af det fineste kød på kyllingen. Kødet er lyst, fast, meget fedtfattigt og bredt anvendeligt.

Du kan stege brystfileten, som den er. Men du kan også skære den i tern, strimle den til wokmad, panere den eller give den et snit i siden og fylde den med urter, grønt, flødeost, eller hvad du nu har lyst til.

Læs mere