TortillaPizza med kylling
Sprød tortillas-pizza med kylling
0 - 20 min Nem

Sprød tortillas-pizza med kylling

Personer

Ingredienser:

  • 200 - 300 g kyllingerester
  • 1 ds røde bønner/ kikærter
  • 100 g baby spinat
  • 70 g reven ost
  • 4 tortillabrød ca. 20 cm
  • 1 spsk olivenolie

Tomatsalsa:

  • 150 g cherrytomater
  • 2 forårsløg
  • 150 majskerner, ca 1 dåse
  • 2 spsk jalapanos chili, syltet i skiver
  • 1 lime saft og fint revet skal
  • Salt
  • 2 dl creme fraiche

Tilberedning

  1. Smør 4 tortillabrød med olivenolie og læg dem på bageplader beklædt med bagepapir.
  2. Hæld vandet fra de røde bønner, vend dem med spinat og fordel det på de 4 tortillas.
  3. Skær kylling i mindre stykker, fordel dem på tortillabrødene og drys med reven ost. Bages i forvarmet ovn på 210° C i ca.  8 minutter indtil gylden og sprød.
  4. Tomatsalsa: Skær tomater i halve, snit forårsløg fint og vend det sammen med majs, chili, limesaft og fint revet skal og smag til med salt.