Wok med Kylling pak choy og feta
Kylling i wok med pak choy og feta
0 - 25 min Nem

Kylling i wok med pak choy og feta

Personer

Ingredienser:

  • 600 g kylling inderfilet m/thai krydderi
  • 200 g pak choy alternativt bruges kinakål, brækkes i mindre stykker
  • 4 stk rødløg, flækkes og snittes på langs
  • 250 g fetaost, skæres i mindre stykker
  • 500 g glasnudler, koges efter anvisningen på pakken og skylles i koldt vand
  • 1 spsk vegetabilsk olie til stegning

Woksauce:

  • 4 dl kraftig fjerkræbouillon
  • 2 tsk knust hvidløg
  • 60 g blå ost, hakkes (f.eks. Gorgonzola el. Roquefort)

Tilberedning

  1. Kyllingen steges ved høj varme ca. 2 min.
  2. Pak choy og rødløg tilsættes og steges med yderligere 1 min.
  3. Den varme bouillon med hvidløg og blå ost tilsættes.
  4. Nudler og feta vendes i og wokretten varmes kort igennem.
  5. Server straks.