Sproedt fladbroed med kylling og mozzarella
Pizza med kylling og mozzarella
0 - 20 min Nem

Pizza med kylling og mozzarella

Personer

Ingredienser:

  • 10 kyllingeinderfilet
  • 2 arabiske fladbrød
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk parmesanost, revet
  • 2 tsk sort peber, kværnet
  • 1 mozarella, trevlet
  • 16 stk cherrytomater, skåret i halve

Krydderurteolie:

  • 2 kviste basilikum, finthakket
  • 2 spsk persille, skåret i tynde strimler
  • 3 spsk god olivenolie
  • 1 knsp citronskal
  • 1 tsk citronsaft
  • Salt

Tilberedning

  1. Ingredienserne til krydderurteolien vendes sammen.
  2. Kyllingeinderfileterne krydres med salt og peber og brunes på en varm pande i lidt olie. Steg kyllingen færdig i en varm ovn ved 180º C i 10 minutter, hvorefter de skæres i små skiver.
  3. Pensl fladbrødene med olie på oversiden og strø med reven parmesan og peber. Bag dem i ovnen ved 250º C i ca. 3 min.
  4. Kylling, mozzarella og cherrytomater vendes i krydderurteolien.
  5. Anrettes først lige inden, de skal spises, for at undgå at de sprøde fladbrød bliver bløde. 

Pizza med kyllingebund

Pizza uden brød, men masser af kylling og fyld - præcis som vi elsker det!