Nudelsuppe mKarrykylling 1200
Nudelsuppe med karrykylling
0 - 35 min Nem

Nudelsuppe med karrykylling

Personer
  • 4 - 6 karrymarinerede kyllingefileter af overlår
  • 1 liter klar hønsebouillon
  • 3 spsk sojasauce
  • 1 - 2 cm skrællet og fintrevet ingefær
  • 1 bdt forårsløg
  • Frisk chili (efter smag og temperament)
  • 200 g asiatiske æggenudler
  • 1 lime
  • Evt. friske korianderblade

Tilberedning

  1. Skær lårfileterne i strimler
  2. Brun karry på panden, tilsæt kyllingestrimlerne og steg i cirka 8 minutter. 
  3. Kog suppen op og smag til med soja og ingefær.
  4. Læg kyllingestrimlerne i suppen og kog i yderligere 5 minutter.
  5. Hæld kogende vand over nudlerne og lad dem trække i 5 minutter.
  6. Skær forårsløg og chili i ringe og kom forårsløg og chili i.
  7. Fordel nudlerne i 4 suppeskåle og hæld suppen over. Top med en limebåd og evt. friske korianderblade.