FyldtBrystfilet med Roesti 1000px
Fyldt filet med mini rösti og salsa
0 - 30 min Nem

Fyldt filet med mini rösti og salsa

Personer

Ingredienser:

  • 4 fyldte brystfileter med hvidløg/persille
  • 600 g kartofler
  • 1 tsk salt
  • 50 g smør
  • 6 tomater
  • 4 forårsløg
  • 1 grøn peber
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • Flydende honning 

Tilberedning

  1. Tilbered de fyldte brystfileter efter anvisning på pakken.
  2. Skræl og riv kartoflerne og bland salt i. Lav små klatter af kartoffelblandingen og tryk dem flade på panden, hvor de steges i smør. Hold dem lune i ovnen.
  3. Halver tomaterne og kasser kernerne, hak tomatkødet fint.
  4. Hak forårsløg og grøn peber fint.
  5. Vend tomat, forårsløg, grøn peber med olivenolie og presset hvidløg. Smag til med salt, peber og flydende honning.