Kylling d´estragon

Kylling d´estragon

Samlet arbejdstid: 40 min
Tilberedningstid: 30 min
Forberedelsestid: 10 min
Mellem

Tilberedning

  1. Skær hver kylling brystfilet i 3-4 stykker, og brun dem i en gryde med olie. Læg kødet til side i en skål.
  2. Pil og hak skalotteløg og hvidløg, og svits dem let i smør og olie i gryden.
  3. Tilsæt sennep, og svits det med løgene i 1 minut.
  4. Kom vand og estragon i gryden, og lad det koge op.
  5. Kom kylling og fløde i gryden, og lad retten simre i ca. 25 minutter.
  6. Tilsæt evt. maizena, hvis saucen ønskes tykkere. Smag retten til med salt og peber, og pynt med frisk estragon.
  7. Skyl salaten, og lad den afdryppe på et viskestykke.  Vend salaten med olivenolie, kværnet peber og ristede kerner.
  8. Skær flutes i skiver, og server det til kyllingeretten og den ”kernesunde” salat.
  9. Tip: Server evt. ris til i stedet for brød.