Pita med trevlet overlaar
Pitabrød med kylling
0 - 50 min Nem

Pitabrød med kylling

Personer

Ingredienser:

  • 4 kyllingeoverlår
  • 4 pitabrød
  • 1 dl græsk yoghurt 10%
  • ½ spsk peberrod, revet
  • ¼ agurk, skæres i skiver
  • Salatblade, efter eget valg
  • Ringe af rødløg
  • Karse
  • Salt 

Tilberedning

  1. Strø salt og peber på undersiden af kyllingelårene og steg dem i en forvarmet ovn ved 200º C i 40-45 min.
  2. Pil kylling kødet af, og rist det eventuelt på en hed stegepande tilsat lidt fedtstof.
  3. Yoghurten blandes med peberrod og agurk og smages til.
  4. Skær toppen af pitabrød og fordel salat, kylling og grønt heri.
  5. Det kan være en god ide at pakke de snittede rødløg seperat.