Pulled Chicken Burger med coleslaw
Pulled chicken burger med coleslaw
0 - 120 min Nem

Pulled chicken burger med coleslaw

Personer

Ingredienser:

  • 1 pk pulled chicken kyllingelårfileter
  • 4 store fuldkornsburgerboller
  • friske salatblade  

Sellerifritter:

  • 1 knoldselleri, skrællet
  • olie til stegning
  • groft flagesalt  

Coleslaw:

  • ½ hvidkål
  • 3 - 4 gulerødder
  • 2 dl god salatmayonnaise
  • 2 dl skyr  
  • 1 spsk dijonsennep
  • salt, friskkværnet peber og lidt sukker  

Tilberedning

  1. Vend kyllingelårfileterne med krydderiblandingen og læg det i en lille bradepande.
  2. Dæk med stanniol og sæt det i ovnen ved 125°C i 2 timer.  
  3. Tag det ud og riv kødet til strimler med to gafler.
  4. Coleslaw:Snit hvidkål i fine strimler og riv de skrællede gulerødder groft på rivejernet.
  5. Rør resten af ingredienserne sammen og smag til med salt, peber og sukker.
  6. Vend dressingen sammen med hvidkål og gulerødder og lad det trække en times tid i køleskabet.
  7. Smag til en ekstra gang med salt, peber og sukker inden servering. 
  8. Sellerifritter:Skær sellerien i 1 cm tykke skiver og derefter i 1 cm tykke stave.

  9.  

    Steg dem i olie på en varm pande på alle sider.
  10. Læg dem på en bageplade med bagepapir og steg dem færdige i ovnen ved 200° C i 10 minutter.  
  11. Burger: Flæk burgerbollerne og rist dem på skærefladen.
  12. Læg burgerbollerne sammen med salat, coleslaw og pulled chicken.
  13. Server med sellerifritter og evt. en dip af lige dele salatmayonnaise og skyr smagt til med lidt hvidløg og purløg.

Lårfilet er en filet skåret af kyllingeoverlår.

Alle benene er fjernet, så du får en mør filet af den saftigste udskæring på kyllingen. 

Overlår

Retten kan sagtens tilberedes med hele overlår istedet for lårfilet. 

Kyllingefritter og Selleriburger

Vi bytter rundt på det hele med lækre sprøde kyllingefritter og en sprød salatburger med selleribøf.