Kyllingeboller til madpakken
0 - 80 min Nem

Kyllingeboller til madpakken

Personer

Ingredienser (ca. 10 boller):

  • 300 g kyllingebryst
  • Et stort bundt purløg
  • 100 g revet ost
  • 50 g gær
  • 200 g grahamsmel
  • 2 dl mælk
  • 300 g hvedemel
  • 1 tsk salt

Tilberedning

  1. Steg kyllingen på panden, og skær den efterfølgende i små tern.
  2. Lun mælken til den er fingervarm, kom det i en skål og smulder gæren i.
  3. Kom ost, kylling, salt og fint snittet purløg i skålen og tilsæt mel lidt af gangen indtil dejen er fin og ikke klistrer.
  4. Lad dejen hæve i 20 min.
  5. Form dejen til boller og lad dem efterhæve i 30 min.
  6. Bollerne bages i en forvarmet 180º C varmluft i 20 minutter.    

Et godt madpakketip

Lad børnene hjælpe med tilberedningen, så nyder de madpakken ekstra meget