Her mangles et billede
Gyldent kyllingebryst med asparges og vinaigrette
0 - 25 min Nem

Gyldent kyllingebryst med asparges og vinaigrette

Personer

Ingredienser:

  • 4 kyllingebrystfileter
  • 250 g friske hvide asparges
  • 250 g friske grønne asparges
  • Smør til stegning
  • Cirka 75 g grofthakkede nødder

Vinaigrette:

  • 0,75 dl vindruekerneolie
  • 0,25 dl hvid balsamico (eller kryddereddike)
  • 1 dl hakket frisk persille
  • 2 hårdkogte æg, hakkede
  • 2 spsk kapers, grofthakkede

Tilberedning

  1. Kog vand, tilsæt brystfileterne og lad dem simre 5 minutter. Sluk for varmen og lad dem trække i vandet mens du ordner asparges og vinaigrette.
  2. Skræl de hvide asparges og knæk bunden af både de hvide og grønne asparges.
  3. Bland alle ingredienser til vinaigretten sammen.
  4. Tag kyllingen op af vandet og dup kødet tørt. Lad smørret brune på en pande og steg brystfileterne til de er gyldne. Drys med salt og peber.
  5. Kog asparges i 2-3 minutter i kogevandet fra kyllingen og anret dem på tallerkner eller et fad.
  6. Skær kylling i tykke skiver og anret dem over aspargesene.
  7. Fordel vinaigrette og hakkede nødder over hele herligheden og server evt. med godt brød til.