Lynstegt grønkål og brystfilet
0 - 25 min Nem

Lynstegt grønkål og brystfilet

Personer
  • 1200 g ribbet rengjort grønkål
  • 1200 g kyllingebrystfilet
  • 6 spsk sesamolie
  • 3 bdt forårsløg
  • 3 rød chili
  • 300 g peanuts
  • 150 g sesam
  • 6 æbler

Tilberedning

  1. Snit kål, forårsløg og chili.
  2. Skær kyllingen i lange strimler.
  3. Varm olie op i en stor wok, steg kyllingen i cirka 5 minutter og tilsæt chili og sesam.
  4. Tilsæt grønkål og forårsløg og steg i yderligere cirka 4 minutter
  5. Vend peanuts og æbler i og server. 

Perfekt til restemad

Kyllingerester er perfekt til denne ret - for restemad behøver slet ikke være kedeligt ;)