Grillet BBQ kylling med grøntsagsspyd
Grillet kylling med grøntsagsspyd
0 - 30 min Mellem

Grillet kylling med grøntsagsspyd

Personer

Ingredienser:

  • 1 pk BBQ kyllingebrystfilet

Shitake og Chorizo spyd:

  • 8 træspyd
  • 20 shitake svampe
  • 1 chorizopølse á 200 g
  • Olivenolie

Grillet fennikel:

  • 2 fennikel
  • Olivenolie

Grov peber salsa:

  • 2 røde peberfrugter
  • 100 g blandede oliven med sten
  • 1 tsk rød chili
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk purløg
  • 1 spsk citronsaft
  • Salt
  • Purløg til pynt

Tilberedning

  1. Grill kyllingebrysterne ved middelvarme 5-6 min på hver side, og lad dem hvile et par minutter.
  2. Rens shitake svampene og halvér de største.
  3. Fjern skindet fra chorizopølsen og skær stykker på cirka 2 cm.
  4. Fordel svampe og chorizo på spyddene og pensel med olivenolie. Grill ved middel varme 3-5 minutter på 4 sider. Drys med havsalt.
  5. Fjern det yderste lag på fennikel, skyl og skær i 1/6. Pensel med olivenolie og grill ved middel varme 2-3 minutter på hver side.
  6. Grill peberfrugter 4-5 minutter på hver side ved middel varme. Befri dem for kerner og skær i grove stykker.
  7. Vend med oliven, olie, chili, purløg, citronsaft og smag til med salt.
  8. Servér de grillede kyllingebrystfileter med shitake og chorizo spyd, fennikel, grov peber salsa. Drys med fint snittet purløg.