BBQ Butterfly Kylling 1200
BBQ Kylling med lun salat og grillede asparges
0 - 70 min Nem

BBQ Kylling med lun salat og grillede asparges

Personer

Ingredienser:

  • 1 Butterflyskåret Hel Kylling

Grillede asparges:

  • 450 g grønne asparges
  • 1 spsk olivenolie

Grøn salat:

  • 250 g grønne bønner (halverede)
  • 250 g slikærter (halverede)
  • 100 g edamame
  • 4 forårsløg (skåret i stave, 4-5 cm)

Sennep- og honning vinaigrette:

  • 1 spsk sennep
  • 1 tsk honning
  • 2 spsk lys eddike, f.eks. hvid balsamico
  • 4 spsk olivenolie
  • ½ . fed hvidløg (fint revet)
  • 1 skalotteløg (fint hakket)
  • 2 spsk krydderurter (fint hakket) f.eks. dild, kørvel, estragon eller purløg

Tilberedning

  1. Steg kylling efter anvisning på emballagen.

Asparges:

  1. Bræk den nederste grove del af aspargesene, vend dem med olie og salt og grill ved høj varme 2-4 minutter.

Vinaigrette:

  1. Sennep, honning, eddike, hvidløg og skalotteløg piskes sammen.
  2. Olien hældes i, i en tynd stråle og konstant piskning.
  3. Smag til med salt og peber og vend de hakket krydderurter i.

Salat:

  1. Bring 3 liter vand og 2 spsk. salt i kog og når vandet koger kommes forårsløg i og koges 1 min.
  2. Tilsæt resterende grønt og kog 2 min.
  3. Dræn grøntsagerne godt og vend dem med vinaigrette.
  4. Server den stegte kylling med den lune grønne salat og de grillede asparges.