Kylling i rød karry

Kylling i rød karry

Samlet arbejdstid: 65 min
Tilberedningstid: 45 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem

Tilberedning

  1. Kyllingelårene vendes med 1 dl yoghurt og karrypasta, trækker 10-15 min.
  2. Den hakkede koriander røres sammen med 3 dl yoghurt, hvidløg og sirup, smag til med salt og peber.
  3. Appelsinsaften koges ind til det halve og smages til med appelsinskal, chili, salt og peber.
  4. Kyllingelårene steges i en forvarmet ovn til gennemstegt ca. 40 min. ved 185° C.
  5. Bønnerne overhældes med kogene vand og trækker 4 min. Vandet hældes fra og bønnerne vendes med appelsinmarinaden.
  6. Kinaradisen vendes med salt og peber og bruges som bund når der anrettes.
  7. Server straks de varme kyllingelår med bønner samt yoghurtsauce og evt. kogte basmatiris.