Chutneymarinerede Hele kyllingeLaar 1200
Chutney marinerede hele økologiske kyllingelår
0 - 60 min Mellem

Chutney marinerede hele økologiske kyllingelår

Personer

Ingredienser:

  • 10 hele kyllingelår
  • 500 g hyben/ mandarin chutney
  • 1,5 kg kogte kartofler i skiver
  • 2 fed hvidløg, knust
  • 1 chili, finthakket
  • 2 rødløg, fintsnittede
  • 2 avokado, hakkede
  • 2 spsk limesaft
  • 2 tomater, hakkede
  • 1 fersken, finthakket
  • ½ l cremefraiche
  • Salt og peber 

Tilberedning

  1. Kyllingelårene smøres med chutney og sættes på køl i et par timer, hvorefter de ovnsteges ved 160° C i ca. 45 min.
  2. Hvidløg, chili, rødløg, avokado, limesaft, tomater, fersken og cremefraiche blandes og smages til med salt og peber.
  3. Kartoflerne vendes i blandingen og salaten stilles på køl.
  4. Server de stegte økologiske kyllingelår med salaten.