Cassoulet med kylling
0 - 60 min Mellem

Cassoulet med kylling

Personer

Ingredienser:

  • 8 - 12 kyllingeunderlår
  • olie til bruning
  • 1 hakket løg
  • ca. ½ liter hønsebouillon eller vand
  • 4 hakkede fed hvidløg
  • 1 bdt timian
  • 4 laurbærblade
  • 2 dåser hvide bønner i vand
  • evt. 250 g god medisterpølse 

Tilberedning

  1. Hug den yderste knogle af lårene og brun dem i olie i en stegegryde.
  2. Tilsæt løg og lad dem stege med et par minutter.
  3. Tilsæt bouillon, så det når halvt op om lårene.
  4. Kom hvidløg, timian og laurbærblade i og kog under låg i 30 minutter.
  5. Tag lårene op.  
  6. Kom afdryppede hvide bønner og medisterpølsen i og lad det simre i yderligere 15 minutter.
  7. Tilsæt mere bouillon hen ad vejen, hvis retten er for tør.
  8. Kom lårene tilbage i gryden, skær medisterpølsen i 4 stykker og varm igennem.
  9. Tip! Server retten med kogt broccoli og stegte rød peber.