Her mangles et billede
Flæskeæggekage med kylling
0 - 30 min Nem

Flæskeæggekage med kylling

Personer

Ingredienser:

  • 6 kyllingebrystfiléter
  • 500 g baconskiver
  • 24 æg
  • 3 dl sødmælk
  • 1,5 spsk kartoffelmel
  • 3 spsk kværnet karry
  • Salt og peber
  • 6 tomater, skåret i fileter
  • Krydderurter, f.eks. purløg, løvstikke

Tilberedning

  1. Dup kyllingebrysterne tørre med et stykke køkkenrulle og skær dem i mindre tynde skiver.
  2. Rist baconskiverne sprøde på panden og læg dem til side.
  3. Steg kyllingestykkerne på panden i et par minutter i halvdelen af fedtet fra baconen.
  4. Pisk æggene sammen med mælk, kartoffelmel, karry, salt og peber.
  5. Kom æggeblandingen på panden med kyllingen og steg ved middelvarme til det stivner.
  6. Filetér tomaterne og læg dem på æggekagen lige inden den stivner.
  7. Anret æggekagen med sprøde baconskiver og friske krydderurter.
  8. Tip: Server æggekagen direkte fra panden eller udstik den i mindre anretninger. Server evt. med friskbagt rugbrød.