Her mangles et billede
Eksotisk kyllingesalat
0 - 25 min Nem

Eksotisk kyllingesalat

Personer

Ingredienser:

  • Kyllingeinderfiléter (500/600g)
  • Salt og peber
  • 1 - 2 tsk olie
  • 1 tsk karry - eller efter smag

Salat:

  • 500 g ananas
  • 1 agurk
  • 2 velmodne avocadoer
  • Frisk koriander

Dressing:

  • 1 frisk rød chili
  • ½ citron eller lime
  • 1 spsk olie

Tilbehør:

  • 250 - 300 g brød – gerne groft brød

Tilberedning

  1. Dup inderfiletterne tørre med køkkenrulle. Del dem i mindre stykker. Krydr med salt og peber.
  2. Varm olien på en pande ved god varme og svits karryen under omrøring ca. 1 minut.
  3. Kom kødet på panden og brun det på alle sider. Skru ned til middel varme og steg 3-4 minutter på hver side til kødet er gennemstegt.Tag kødet af panden og lad det afkøle.
  4. Skær ananasen i grove tern.
  5. Skær agurken igennem på langs og fjern kernerne med en teske. Skær agurken i ca. 3 mm tykke skiver.
  6. Flæk og udsten avocadoerne. Skrab kødet ud med en ske og skær det i tern.
  7. Bland ananas, agurk og avocado med groftskåret koriander. Gem nogle hele korianderblade til pynt.
  8. Fjern kerner fra chilien og hak chilien fint.
  9. Pisk dressingen sammen af citronsaft, olie og chili. Smag til med salt og peber.
  10. Bland salaten med dressing og vend kyllingekødet i. 
  11. Pynt med korianderblade.