0 - 80 min Mellem

Polenta-fyldt kylling PLUS majs og sprødt grønt

Personer

Ingredienser:

  • 1 Hel kylling

Polenta stuffing:

  • 1 dl polentamel
  • 2 - 3 dl mælk
  • 20 g parmesan
  • 1 fed hvidløg, revet
  • 1 lille løg, revet
  • 1 lille dåse majs
  • ½ tsk chili

Salat:

  • 4 majskobler
  • 1 hjertesalat
  • ½ spidskål, snittet
  • 1 spsk sennep
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk rørsukker
  • 2 spsk citronsaft

Tilberedning

  1. Kog majsmel med mælk og træk det fra blusset.
  2. Vend med revet hvidløg, parmesan, løg, majs, chili samt salt og peber.
  3. Lad polentamassen køle let af og fyld i kyllingen.
  4. Bind kyllingen op og steg i ovnen ved 185° C i 50 min. og derefter 10 min ved 225° C.
  5. Kog majskolberne i 5 min. i saltet vand.
  6. Skær kernerne fra kolben, skær salaten i mundrette stykker.
  7. Pisk sennep, sukker, olie og citronsaft sammen.
  8. Vend grønt i marinaden og smag til med salt og peber.
  9. Server den stegte kylling med polentastuffing og sprødt grønt - gerne med nye kartofler eller groft brød.