Estragon kylling med tomat og kartofler
Kyllingeboller i karrykokos
0 - 30 min Mellem

Kyllingeboller i karrykokos

Personer

Ingredienser:

  • 1,2 kg hakket kyllingekød
  • 2 løg
  • 2 æg
  • ½ dl rasp  
  • ½ dl kokosmel
  • 1,5 spsk karry  
  • salt og peber
  • 3 bdt forårsløg
  • 3 dåser kokosmælk  
  • 2 - 3 spsk rød karrypasta
  • kogte ris
  • frisk koriander
  • 150 g saltede peanuts 

Tilberedning

  1. Pil løgene og hak dem fint.
  2. Rør hakket kyllingekød med løg, æg, rasp, kokosmel, karry, salt og peber.
  3. Kog rigeligt vand op, form kyllingefarsen til små boller og kog dem lidt af gangen i 5-8 minutter afhængig af størrelse.
  4. Rens forårsløgene og skær dem i skrå skiver. Gem ½ dl hakkede forårsløg til pynt.
  5. Kom kokosmælk og karrypasta i en stor gryde og lad det koge ind til 2/3. Tilsæt forårsløg og smag til med salt og peber og evt. lidt kyllingekogevand.
  6. Vend de kogte kyllingeboller i kokossaucen og varm op.
  7. Server kyllingebollerne med ris og drys med koriander, hakkede forårsløg og peanuts.

Navnet estragon stammer via fransk fra latin: dracunculus (lille drage)