Kyllingesalat mParmaskinke 1200
Kyllingesalat med parmaskine
0 - 20 min Nem

Kyllingesalat med parmaskine

Personer

Ingredienser:

  • 300 g kyllingebryst
  • 1 romaine salat, i grove skiver
  • 5 skiver parmaskinke
  • ½ dl græskarkerne, ristede
  • 2 dl blomkål, skåret i små buketter
  • ½ dl purløg skåret i grove stykker
  • ½ spsk peber

Chili mayo:

  • 1 bæger pasteuriserede æggeblommer (40 g)
  • ½ tsk salt
  • ½ dl rapsolie
  • 1 spsk vand
  • 1 spsk hvid balsamico eddike/citronsaft
  • 1 spsk rød chili
  • Frisk kværnet peber

Tilberedning

  1. Krydr brystfileterne med salt og peber og skær dem i skiver 
  2. Steg skiverne på panden til de er gennemstegte.
  3. Parmaskinken ristes ved 130° C i ca. 20 min.
  4. Æggeblommen piskes sej med saltet, rapsolien tilsættes lidt af gangen under konstant omrøring.
  5. Balsamicoen piskes i og chilien tilsættes.
  6. Kyllingeskiverne vendes med de øvrige ingredienser og chili mayo’en dryppes over.
  7. Server evt. med brød

Kyllingesalat er også lækkert i madpakken