Hel Kylling med appelsinmarineret rødkaal
Fyldt kylling med appelsinmarineret rødkål og bagt pastinak
0 - 90 min Mellem

Fyldt kylling med appelsinmarineret rødkål og bagt pastinak

Personer

Ingredienser:

  • 1 Hel kylling med appelsin/timian

Appelsin-rødkål:

  • ½ . rødkål, cirka 500 g
  • Revet skal fra en økologisk appelsin
  • 4 spsk olivenolie
  • 2 tsk balsamico
  • Salt og peber
  • 800 g pastinakker  
  • ½ dl olivenolie
  • 100 g rucola
  • Fyldet fra den stegte kylling

Tilberedning

  1. Steg kyllingen i ovnen 1 time og 20 minutter ved 175° C.
  2. Tag kyllingen ud og lad den hvile 5-10 min inden den skæres for.
  3. Snit kålen fint, kan med fordel gøres på en pålægsmaskine.
  4. En halv time før servering vendes ingredienserne sammen. Lad kålen trække indtil servering.
  5. Skræl pastinakkerne og skær dem i kvarte. Vend dem med olivenolie og salt og bag dem en halv time i ovnen. 
  6. De færdigbagte pastinakker vendes med rucola og fyldet fra kyllingen.
  7. Server den bagte kylling med den marinerede rødkål og de bagte rødder.