Hjemmelavet burger med krydret kyllingeboef
Krydret kyllingeburger
0 - 25 min Nem

Krydret kyllingeburger

Personer

Ingredienser:  

  • 400 g hakket kylling
  • 1,5 tsk salt
  • 2 tsk paprika
  • 1 fed presset hvidløg
  • 1 tsk bbq krydderi
  • 3 spsk finthakket purløg
  • 1 tsk tørret oregano
  • 4 gode burgerboller

Tilbehør:  

  • Grøn salat fx ærtesalat eller lollo bionda
  • Kryddertomater
  • Løgringe
  • Chilimayonnaise
  • Pesto (rød eller grøn efter smag)
  • Cheddarost 

Tilberedning

  1. Ælt det hakkede kyllingekød med salt, paprika, presset hvidløg, bbq krydderi og friskhakkede krydderurter.  
  2. Form fire bøffer, lidt større i omkreds end bollerne, og steg dem på grill eller pande i cirka 4 minutter på hver side.
  3. Krydder igen med salt og peber efter stegningen.
  4. Rist burgerbollerne på skæreflade til den er gylden og sprød.
  5. Smør burgerbollerne med pesto og læg burgeren sammen med kryddertomater i skiver, salat, cheddarost, varme bøffer, løg og chilimayonnaise.