Frikadeller og luksus kartoffelsalat
Frikadeller med luksus kartoffelsalat
0 - 35 min Nem

Frikadeller med luksus kartoffelsalat

Personer

Ingredienser:

  • 400 g hakket kyllingekød  
  • 1 æg
  • 1 zittauerløg
  • 3 spsk mælk 
  • 3 spsk hvedemel
  • 1 spsk paprik
  • Salt og peber
  • 150 g bacon, skåret i stave
  • 750 g små kartofler, kogte
  • 1 agurk, skrællet og befriet for kerner
  • 100 g chorizo pølse, skåret i skiver
  • 75 g Vesterhavsost, i små stykker
  • 1 rødløg, fintsnittet
  • 1 - 2 spsk purløg, snittet
  • Salt og peber 

Tilberedning

  1. Bland det hakkede kyllingekød med hvedemel og paprika.
  2. Tilsæt æg og løg og vend farsen sammen. 
  3. Hæld mælk i og smag til med salt og peber.
  4. Form små frikadeller og steg dem på en middel varm pande i olie cirka 10 minutter. 
  5. Steg bacon sprødt. Skær agurker i både på 5 mm og halver evt. de kogte kartofler på langs.
  6. Vend alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.
  7. Server luksus salaten med de stegte frikadeller