Varm kartoffelsalat
Varm kartoffelsalat med stegt kylling
0 - 25 min Nem

Varm kartoffelsalat med stegt kylling

Personer

Ingredienser:

  • 400 g kyllingebrystfilet 
  • 12 skiver bacon
  • Rugbrøds croutons:
  • 100 g rugbrød, befriet for skorper og skåret i små kvadrater af ca. ½ cm
  • 25 g smør

Kartoffelsalat:

  • 500 g små kartofler
  • 1 spsk rapsolie
  • ½ tsk salt
  • 150 g grønne bønner, skæres i stykker på 1 cm
  • 2 dl ærter
  • ½ dl dild, hakket
  • 1 dl hytteost
  • 2 spsk citronsaft
  • salt og peber 

Tilberedning

  1. Skær brystfileterne i tern, krydr med salt og peber og rist dem på panden til de er gennemstegt (cirka 10 minutter).
  2. Vend kartoflerne i olie og salt og bag i ovnen ved 200°C i ca. 30 minutter. 
  3. Rist baconen sprød ved lav varme på en stegepande eller på rist i ovnen. Lad dem køle af og bryd dem i mundrette stykker.
  4. Smelt smør på en pande og tilsæt rugbrødsternene. Rist ved lav varme under omrøring i ca. 8 min.
  5. Vend kylling med de lune kartofler og de øvrige ingredienser. 
  6. Server kyllingesalaten lun.