Brystfilet med mos og ristede svampe og chorizo
0 - 35 min Nem

Brystfilet med mos og ristede svampe og chorizo

Personer

Ingredienser:

  • 4 kyllingebrystfiléter
  • 50 g chorizo, skåret i grove stykker
  • 1 spsk frisk oregano, hakket

Luftig kartoffelmos:

  • 800 g kartofler, skrællede og skåret i tern
  • 4 spsk creme fraiche 38%
  • 1 spsk grov sennep
  • ½ fed hvidløg, knust
  • 1 tsk skalotteløg, finthakket
  • Salt og peber

Ristede svampe:

  • 200 g blandede svampe
  • 1 dl rapsolie 

Tilberedning

  1. Kyllingebrystfileterne krydres med salt og steges i ovnen ved 200°C i ca. 20 minutter
  2. Kog kartoflerne til de er møre og sigt vandet fra. Pres de koge kartofler igennem en sigte og ”fold” de resterende ingredienser, undtagen salt, i. Afslutningsvist smages mosen til med salt.
  3. Rist svampene af lidt af gangen på en varm stegepande i lidt olie
  4. Rist chorizoskiverne af på en tør tefalbelagt stegepande og vend dem sammen med svampene.
  5. Anret mosen nederst på en tallerken med kyllingebrystet og svampe- og chorizoblandingen ovenpå, strø til sidst med oregano.