Sprød kylling og graeskarmos 1200
Sprød kylling med græskarmos
0 - 30 min Nem

Sprød kylling med græskarmos

Personer

Ingredienser:

  • 10 brystfileter med skind  
  • 6 fed hvidløg
  • 2 hokkaido græskar
  • 6 pastinakker  
  • 3 fed hvidløg
  • 4 spsk olivenolie
  • Smør
  • 300 g parmesan
  • Rapsolie
  • 200 g feta  
  • 1 dl ristede mandler 

Tilberedning

  1. Dup kyllingeskindet tørt med køkkenrulle.
  2. Halver 3 hvidløgsfed, gnid kyllingeskindet med hvidløg og pensl med olivenolie og hakket timian.
  3. Halver græskarret og fjern kernerne med en ske.
  4. Skræl græskar og pastinakker og skær dem i tern.
  5. Pil og hak 3 fed hvidløg og vend dem i olie i en gryde. Tilsæt pastinak- og græskartern og rist dem af i olien.
  6. Dæk med vand og kog dem møre i ca. 15-20 minutter.
  7. Hæld vandet fra og mos grøntsagerne med et piskeris og smag til med smør, revet parmesan, salt og peber.
  8. Steg brystfiléterne på panden i lidt olie i ca. 9 minutter på hver side. Start med skindsiden, så det bliver sprødt.
  9. Serveres evt. med en grøn salat og drys med feta og ristede mandler.