Lemon Chicken & varm kartoffelsalat
0 - 40 min Nem

Lemon Chicken & varm kartoffelsalat

Personer
  • 4 brystfileter

Marinade:

  • 1 citron
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk ­honning
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 1 tsk tørret timian
  • 1 tsk tørret rosmarin

Kartoffelsalat:

  • 600 g kartofler
  • 2 spsk olie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 bdt forårsløg, 1 ds majs
  • 200 g cherrytomater
  • 1 squash
  • 1 lille bdt persille
  • 1 tsk stødt paprika

Tilbehør:

  • 200 g fetaost

Tilberedning

  1. Kylling: Kom skal og saft fra citronen i en skål.
  2. Tilsæt pressede hvidløg og pisk med honning, ­eddike, de tørre krydderier og salt og peber.
  3. Kom marinaden og brystfileterne i en plastikpose og sæt på køl i minimum 30 minutter.
  4. Katoffelsalat: Skær kartoflerne ud i mindre stykker, kog dem møre i cirka 20 minutter og lad dem køle af.
  5. Læg kartoflerne i en lille bradepande.
  6. Skær forårsløgene i ringe, halver tomat­erne og hak persillen groft. Halver squashen og skær den skiver.
  7. Kom det hele, sammen med majs, ned til kartoflerne og pres hvidløg over.
  8. Hæld olie over og drys med paprika, salt og peber.
  9. Dæk kartoffelsalaten med sølvpapir og varm i cirka 20 minutter. Gerne uden sølvpapir de sidste 10 minutter, så at den får lidt farve.
  10. Brystfileterne steges cirka 9 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
  11. Server kyllingen og den varme kartoffelsalat med fetaost.