Spicy kyllingelår med vandmelonsalat
0 - 75 min Nem

Spicy kyllingelår med vandmelonsalat

Personer
  • 4 - 6 hele kyllingelår
  • Tørrede chili flakes

Marinade:

  • 2 spsk soyasauce
  • 1 spsk ketchup
  • 2 tsk rød balsamico­eddike
  • 1 tsk sriracha chili sauce
  • 1 spsk sweet chili.

Vandmelonsalat:

  • 600 g vandmelon (en mellemstor melon)
  • 2 agurker
  • 1 bdt mynte
  • 100 g fetaost
  • 100 g sorte oliven
  • 1 rødløg

Tilberedning

  1. Kylling: Bland ingredienserne til marinaden og lad lårene marinere i minimum 30 minutter.
  2. Steg lårene ved 200°C i cirka 45 minutter til de er helt gennemstegte. Drys dem med lidt chili flakes.
  3. Melonsalat: Skær melonen ud i mundrette stykker.
  4. Skær agurkerne i tynde strimler - evt. med en spirelli slicer.
  5. Halver løget og snit det i strimler.
  6. Fordel melon, agurk og rødløg på et fad.
  7. Kom oliven, hakket mynte og smuldret fetaost over.
  8. Server retten med godt brød til.