Stegte underlår, varm bønnesalat og cremet makaronisalat
0 - 40 min Mellem

Stegte underlår, varm bønnesalat og cremet makaronisalat

Personer
  • Minimum 8 kyllingeunderlår
  • 1 spsk olie
  • 1 spsk allroundkrydderi

Makaronisalat:

  • 400 g fuldkorns makaroni
  • 200 g rød peberfrugt
  • 1 rødløg
  • 1 ds majs
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 frisk jalapeño
  • 1 bdt koriander
  • 1 lime saft

Bønnesalat:

  • 1 ds kogte hestebønner
  • 2 spsk oliven olie
  • 1 lille bdt persille
  • 1 citron
  • 1 fed hvidløg

Tilberedning

  1. Makaroni salat: Kog makar­onien, skyld den med koldt vand og sæt til side. 
  2. Hak chili og koriander fint og vend det med creme fraiche og mayonnaise. Smag til med limesaft, salt og peber.
  3. Skær peberfrugt, jalapeÑo og løg i små tern.
  4. Bland makaroni, dressing, grøntsager og majs. Sæt på køl.
  5. Kylling: Kom lårene i en bradepande, hæld lidt olie over og krydr med allround krydderi.
  6. Steg dem i ovnen ved 180° i cirka 40 minutter, indtil de er gennem­stegte.
  7. Bønnesalat: Sigt vandet fra bønnerne og skyl dem.
  8. Varm en lille pande op, kom olie på panden og derefter bønnerne.
  9. Pres hvidløg i panden og drys med salt og peber. Steg bønnerne ved høj varme, i cirka 6 minutter, imens du hele tiden rør. 
  10. De sidste minutter tilsættes grofthakket persille og citronsaft presses over.
  11. Serveres straks.