Avokado-ferskensalat med brystfilet
0 - 20 min Nem

Avokado-ferskensalat med brystfilet

Personer
  • 4 brystfilet

Salat:

  • 2 skalotteløg
  • 1 rød chili
  • 4 avokado
  • 6 ferskner
  • 0,5 lille rød spidskål
  • 100 g cashewnødder
  • 1 lille bundt mynte

Dressing:

  • 2 spsk olie
  • 1 stor citron
  • 2 spsk honning

Tilberedning

  1. Salat: Pil skalotteløgene og hak dem fint.
  2. Snit chilien i tynde ringe.
  3. Skær fersknerne i både. 
  4. Dressing: Pisk olie, honning og citronsaft.
  5. Vend ferskner, skalotteløg og chili i ­dressingen og sæt til side.
  6. Kylling: Krydr brystfileterne med salt og peber og steg i cirka 9 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Lad fileterne hvile i 5 minutter inden servering.
  7. Snit spidskålet i strimler og vend det med ferskenblandingen og skiver af avocado.
  8. Salaten drysses med groft hakket mynte og cashew­nødder.
  9. Server evt. brystfileterne og salaten med hvidløgsbrød til.