Cobb salad med ekstra pang
0 - 45 min Nem

Cobb salad med ekstra pang

Personer
  • 6 - 8 kyllingeoverlår
  • 2 spsk soyasauce
  • 3 spsk rød balsamicoeddike
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk oliven­olie
  • 1 spsk allround krydderi

Salat:

  • 1 romainesalat
  • 1 radicchiosalat
  • 200 g små cherry­tomater
  • 1 rødløg
  • 2 avokado
  • 150 g cheddar
  • 8 skiver bacon
  • 2 majskolber

Glaserede valnødder:

  • 100 g valnødder
  • 1 spsk honing
  • 2 spsk rød balsamicoeddike
  • lidt flagesalt

Tilberedning

  1. Kylling: Steg overlårene gyldne på begge sider i lidt olie.
  2. Pres hvidløg over lårene og tilsæt soyasauce, eddike og grillkrydderi og læg låg på.
  3. Skru ned til middelvarme og steg videre cirka 30 minutter, indtil kødet begynder at falde af benene. Vend overlårene ind imellem. Tilsæt balsamico, olivenolie og soyasauce, hvis de er ved at stege tør.
  4. Fjern ben og skind fra de færdigstegte overlår og træk kyllingekødet i strimler, evt. med to gafler.
  5. Vend kyllingekødet i saucen og gem til servering.
  6. Kog majskolberne i cirka 20 minutter og skær hele stykker af majs langs med majskolberne.
  7. Glaserede valnødder: Rist valnødderne et par minutter med honning og balsamico.
  8. Rør hele tiden og pas på det ikke branker. Drys med flagesalt og fjern fra varmen.
  9. Steg baconskiverne sprøde.
  10. Skær salaterne i mindre stykker, halver tomat­erne og skær cheddarosten i små tern.
  11. Anret med salaten nederst og byg fyldet ovenpå. Slut af med kyllingen og de glaserede valnødder.