BBQ brystfilet med bacon, grillet peberfrugt og kartoffelsalat
0 - 75 min

BBQ brystfilet med bacon, grillet peberfrugt og kartoffelsalat

Personer
  • 4 BBQ brystfileter
  • 8 skiver bacon

Kartoffelsalat:

  • 800 g små kartofler
  • 1 dl creme fraiche
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 bundt persille
  • 1 løg
  • 1 æble

Tilbehør:

  • 4 peberfrugter
  • 1 bdt asparges

Tilberedning

  1. Kartoffelsalat: Kog kartoflerne til de er møre. Hæld vandet fra og sæt til afkøling.
  2. Hak persille, løg og æble i små tern og vend med mayonnaise og creme fraiche. Smag til med salt og peber.
  3. Skær de afkølede kartofler i mindre stykker og vend med dressingen.
  4. Kylling: Læg 2 skiver bacon omkring hver brystfilet.
  5. Grill brystfileterne på begge sider. til de er gennemstegte. Lad dem derefter hvile 5 min.
  6. Del peberfrugterne og fjern kernerne.
  7. Bøj hver asparges så bunden knækkes af.
  8. Grill peberfrugter og asparges indtil de er bløde og varme.
  9. Tip! Grill brystfileterne på siden hvor bacon overlapper først, så holder den bedre.