Sprøde tarteletter med kylling og svampe
Mellem

Sprøde tarteletter med kylling og svampe

Personer
  • 800 g kyllingeoverlår
  • 10 ark filodej
  • 75 g smør
  • 50 g mel
  • 6 dl hønseboullion
  • Salt og peber
  • 200 g svampemix
  • 2 spsk sherry
  • Brøndkarse til pynt

Tilberedning

  1. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. Rul filodejen ud og skær/klip 20 runde cirkler ud. Smør dem med smeltet smør, og læg dem parvis over et par ovnfaste skåle.
  3. Bag kurvene i ovnen i ca. 10 minutter til de er sprøde.
  1. Steg overlårene i ovnen i 45 minutter ved 200 grader.
  2. Pil kødet fra låret.
  3. Rengør svampene og skær dem i mindre stykker.
  4. Smelt smørret i en gryde ved middel varme og tilsæt mel under omrøring.
  5. Tilsæt boullion og sherry og bring opbagningen i kog.
  6. Vend kyllingekødet i og smag til med salt og peber.
  7. Når kyllingekødet er varmet godt igennem, vendes svampene i.
  8. Lad retten simre i 2-5 minutter, ved lav varme.
  9. Anret tarteletterne med kyllingefyldet og pynt med brøndkarse.