Kajas pastasalat og æggemuffins
30+ min Nem

Kajas pastasalat og æggemuffins

Personer
  • 2 håndfulde kyllingerester
  • 5 - 6 æg
  • 1 dl mælk
  • 2 - 3 gulerødder
  • 0,5 squash
  • Salt

Pastasalat

  • 2 håndfulde kyllingerester
  • 3 tsk paprika
  • Smør eller olie
  • 4 håndfulde grøn salat
  • 4 håndfulde kogte pastaskruer/penne
  • 3 - 4 cherrytomater
  • 2 spsk majs
  • 1 agurk

Tilberedning

Æggemuffins:

  1. Skær gulerod, squash og kylling i små stykker/tern
  2. Pisk æg, mælk og lidt salt sammen.
  3. Tilføj gulerødder, squash og kylling til æggemassen
  4. Smør muffinformene med olie
  5. Fordel massen i muffinsforme 
  6. Bag i forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i 10-12 minutter
  7. Spis dem lune til aften, morgen og brunch eller kom i madkassen sammen med et skive rugbrød.

Pastasalt:

  1. Smelt olie/smør på panden og kom paprika i. 
  2. Tilføj kyllingresterne og vend det et par gange.
  3. Lad kyllingen køle ned.
  4. Skær tomater, grøn salat og agurk i små tern.
  5. Bland alle ingredienser til pastasalaten.

Se hvor let Kaja laver lækre sunde madpakker med kyllingerester

Perfekt til restemad

Kyllingerester er perfekt til denne ret - for restemad behøver slet ikke være kedeligt ;) 

Se hvordan Thomas Rode tilbereder og udskærer en hel kylling