Pizza med kyllingebund
Nem

Pizza med kyllingebund

Personer

Kyllingebund: 

  • 800 g hakket kylling (200 g pr bund)
  • 120 g revet parmesan
  • 4 æg
  • Salt & Peber

Forslag til topping:

  • Tomatsauce, revet mozzarella, friske tomater, tørret oregano og frisk basilikum.
  • Tomatsauce, revet mozzarella, løg, peberfrugt, squash, tørret oregano og champion.
  • Gedeost, figner, balsamico og frisk rucola
  • Tomatsauce, små mini mozzarella, pepperoni, bacon, jalapenos og tørret oregano

Tilberedning

  1. Pisk æggene.
  2. Vend den hakkede kylling med æg, salt, peber og parmesan.
  3. Del dejen i 4 portioner.
  4. Fordel dejen på hver sit bagepapir, dyp dine hænder i vand og form dem flade som pizzabunde.
  5. Bag bundene i ovnen ved 200 °C i cirka 15 minutter.
  6. Kom topping på og bag videre i ovnen i 5-10 minutter, indtil fyldet er færdigt. 

Ingen brød - Kun kylling og lækkert fyld ;)

Se video med fremgangsmåden her under. 

Pizza med kyllingebund

Pizza uden brød, men masser af kylling og fyld - præcis som vi elsker det!