Kyllingehotdogs i salat
0 - 25 min Nem

Kyllingehotdogs i salat

Personer
  • 400 g inderfilet
  • 2 dl rasp i form af Quinoa (kog quinoa15 min, tør i ovn 30 min 150 C, køl af)
  • 1 - 2 dl mel majsmel/ pofiber el lign
  • 2 æg
  • 1 tsk salt + knivspids peber
  • 1 tsk hvidløgspulver + 1 tsk. løgpulver
  • 1 tsk paprika tørret
  • 1 tsk tørret basilikum + 1 tsk. Oregano
  • Julesalat/hjertesalat
  • Sennep
  • Ketchup
  • Karamelliserede løgringe
  • 2 spsk balsamico
  • Karse

Tilberedning

  1. Bland krydderierne med quinoarasp. Pisk æg med en gaffel.
  2. Vend kyllingen i mel, æg og til sidst rasp.
  3. Læg på bagepapir og bag i ovn ved 180C ca. 20 min. Vend dem halvvejs.
  4. Steg løgringe på en varm pande uden fedtstof indtil de bliver lidt brune og bløde. Vend rundt hele tiden.
  5. Kom balsamico i panden og steg videre indtil al balsamicoen er kogt væk. Fjern fra varmen.
  6. Kom et blad julesalat i et blad hjertesalat for at lave “brødet”.
  7. Kom en til to kyllingestykker i. Kom sennep og evt ketchup på kyllingen. Top med bløde løg og karse til sidst.