Kyllingeburger i blomkålsbrød
0 - 30 min Nem

Kyllingeburger i blomkålsbrød

Personer
  • 1 blomkålshoved lavet til rå ris (blad og stilk fjernet, kørt i køkkenmaskine)
  • 150 - 200 g fint revet parmesan
  • 4 æg
  • 8 spsk majsmel
  • 2 tsk aromasalt (salt med Krydderi mix)
  • 2 spsk sesamfrø
  • Lidt tørret chili
  • 4 salatblade
  • 2 tomater
  • 1 rødløg
  • Evt. dressing såsom burger dressing, ketchup, sennep mayonnaise el lign.
  • 300 g kyllingefars
  • 1 spsk allround krydderi
  • 1,5 tsk Shiracha chilisauce
  • Salt og peber
  • 1 spsk olivenolie til stegning

Tilberedning

  1. Pisk æg i en skål. Kom blomkålsris, parmesan, mel, sesamfrø og krydderi i og vend godt rundt.
  2. Form dejen til 8 brød på bagepapir og bageplade. Drys med tørret chili. Bag dem ca. 20 min 180 C.
  3. Vend rundt og form til 4 bøffer.
  4. Steg i olie på en middelvarm pande ca 4-5 minutter på hver side indtil gyldne og gennemstegt. 

Kyllingeburger uden brød

Kyllingefritter og Selleriburger

Vi bytter rundt på det hele med lækre sprøde kyllingefritter og en sprød salatburger med selleribøf.