Højtbelagt kyllingefilet a la smørrebrød
0 - 10 min Nem

Højtbelagt kyllingefilet a la smørrebrød

Personer
  • 4 kyllingebryst (8 madder)
  • 1 spsk olivenolie
  • Salt og peber
  • 1 tomat
  • 1 avocado
  • 1 - 2 spsk smøreost
  • ½ rødløg
  • Purløg
  • 1 - 2 spsk ricotta
  • 2 håndfulde rucola
  • 2 tsk kapers
  • 1 spsk tomat pesto
  • 1 pose mini mozzarella
  • Frisk basilikum

Tilberedning

  1. Skær brystfileterne forsigtigt på langs til 2 tynde skiver. Bank dem lidt ud og drys med salt og peber. Steg dem et par minutter på hver side i lidt olie på en varm pande. Læg til side for at køle af.
  2. Pil løg og skær i skiver. Vask rucola. Skær avocado og tomat i skiver. Skær purløg i ringe.
  3. Kom de forskellige pålæg på kyllingeskiverne og server.