Kylling i tomatsauce med squash og gulerods spirelli
0 - 25 min Nem

Kylling i tomatsauce med squash og gulerods spirelli

Personer
  • 400 g kyllingeinderfilet
  • 1 spsk olie
  • 2 ds hakket tomat
  • 2 fed hvidløg
  • 2 løg
  • 3 stilke timian
  • 4 stilke oregano
  • 2 spsk worchestersauce
  • 400 g squash
  • 400 g gulerod
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • Salt og peber

Tilberedning

  1. Pil og skær løg og hvidløg i skiver (gem lidt til pastaen.)
  2. Steg kyllingen i lidt oliemed løg og hvidløg, indtil den har fået farve på alle sider.
  3. Kom hakket tomat og urter i panden.
  4. Kom worchestersauce i og kog 5-10 min. Smag til med lidt salt og peber.
  5. Skræl squash og gulerod. Lav spaghetti af dem (evt. med spirelli).
  6. Varm en pande op, kom olie i og tilsæt squash og gulerod  sammen med hvidløg. Svits under omrøring i ca. 3 min. Krydr med salt og peber og server med kyllingesaucen.
  7. Garner evt. med lidt extra oregano og server med revet parmesan.