Saftige kyllingespyd med majssalsa

Saftige kyllingespyd med majssalsa

Samlet arbejdstid: 40 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 20 min
Nem

Tilberedning

  1. Rør hakket kyllingekød med sennep, hakket rosmarin, salt og peber.
  2. Hak baconskiverne fint og rør dem i kyllingefarsen.
  3. Skyl squashene og pil løgene. Riv dem fint og pres væden fra.
  4. Vend grønten i kyllingekødet med æg og havregryn og rør farsen smidig.
  5. Form farsen om træspyd som pølser og steg dem gyldne på panden i smør/olie ved middel varme i ca. 8 minutter.  
  6. Fjern bladene på majskolberne og kog kolberne i letsaltet vand i 7 minutter.
  7. Hak persille og skalotteløg og riv citronskallen.
  8. Skrab majsene af kolberne og vend dem med smør, persille, skalotteløg, citronskal, salt og peber.
  9. Server de stegte kyllingespyd med majssalsa og godt brød.    
  10. TIPS: Du kan evt. vende lidt majs i farsen eller i stedet stege den til frikadeller.  

Færdigstegt og lige til at spise

Vi har stegt kyllingen for dig, så du nu nemt og hurtigt kan få dansk kylling i madpakken, salaten og til den lille lækkersult.

Se opskrifter med stegt kylling

Kylling og klimaet

Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.

Læs mere om 'Kylling og klimaet'

Dansk kylling

Vi tager hensyn til dyrevelfærd, miljø, klima og fødevaresikkerhed. Netop dette dedikerede arbejde gør dansk kylling til noget helt særligt.

Læs mere om dansk kylling fra ROSE

Vores hjertesager

Vi donerer hvert år penge til Kræftens Bekæmpelsens kamp mod brystkræft, ligesom vi planter træer sammen med organisationen Plant et Træ.

Læs mere

Bæredygtighed & Ansvar

Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.

Læs mere om vores CSR-strategi

Kylling til middag?

Mere end 600 opskrifter med kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere