Peanutkylling

Peanutkylling

Samlet arbejdstid: 120 min
Tilberedningstid: 50 min
Forberedelsestid: 30 min
Øvet

Tilberedning

  1. Del kyllingen og strø kyllingen med salt og peber.
  2. Bag den i ovnen ved 200°C i 45-50 min. Tag ud og strø med peanuts.  
  3. Kog risene efter anvisningen på emballagen.
  4. Vend ingredienserne til ”brombærrene” sammen. Undlad citronsaften, hvis bærrene er syrlige.
  5. Flæk auberginen og rids frugtkødet med en urtekniv. Fordel olie og salt og bag de 2 halve auberginer i ovnen ved 200° C i 30 min.
  6. Pak bagt aubergine ind i sølvpapir og lad dem hvile 15 min. Skrab så kødet ud af auberginen med en ske og hak det groft med en kniv.
  7. Vend med hvidløg, yoghurt, persille samt salt og peber.
  8. Bland agurk og blomkål og drys med salt.
  9. Hak æggene groft og strø med salt og purløg.
  10. Server peanutskylling med, ris, marinerede brombær, agurk, aubergine ”kaviar” og æg. 

Færdigstegt og lige til at spise

Vi har stegt kyllingen for dig, så du nu nemt og hurtigt kan få dansk kylling i madpakken, salaten og til den lille lækkersult.

Se opskrifter med stegt kylling

Kylling og klimaet

Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.

Læs mere om 'Kylling og klimaet'

Dansk kylling

Vi tager hensyn til dyrevelfærd, miljø, klima og fødevaresikkerhed. Netop dette dedikerede arbejde gør dansk kylling til noget helt særligt.

Læs mere om dansk kylling fra ROSE

Vores hjertesager

Vi donerer hvert år penge til Kræftens Bekæmpelsens kamp mod brystkræft, ligesom vi planter træer sammen med organisationen Plant et Træ.

Læs mere

Bæredygtighed & Ansvar

Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.

Læs mere om vores CSR-strategi

Kylling til middag?

Mere end 600 opskrifter med kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere