Pasta-kylling

Pasta-kylling

Samlet arbejdstid: 80 min
Tilberedningstid: 60 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem

Tilberedning

  1. Tænd ovnen på 200° C.
  2. Pensl kyllingelårene med rapsolie rørt med stødt paprika og chili, og steg dem i ovnen i ca. 50 minutter.  
  3. Skyl og rens peberfrugterne, og skær dem i grove strimler.
  4. Pil løgene, og hak skalotteløg og hvidløg fint.
  5. Skær top og bund af rødløget, og skær det i fine både.  
  6. Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisning på pakken.  
  7. Smelt smørret i en gryde med olivenolie.
  8. Tilsæt peberfrugter, hvidløg, skalotteløg og grofthakkede krydderurter. Lad det simre under låg i 20 minutter.
  9. Tilsæt hvidvin og rødløg, og lad det koge ind i yderligere 10 minutter.
  10. Smag saucen til med salt og peber.  
  11. Vend pastaen i saucen, og server kyllingelårene til.
  12. Pynt retten med nigellafrø og frisk oregano. 

Færdigstegt og lige til at spise

Vi har stegt kyllingen for dig, så du nu nemt og hurtigt kan få dansk kylling i madpakken, salaten og til den lille lækkersult.

Se opskrifter med stegt kylling

Kylling og klimaet

Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.

Læs mere om 'Kylling og klimaet'

Dansk kylling

Vi tager hensyn til dyrevelfærd, miljø, klima og fødevaresikkerhed. Netop dette dedikerede arbejde gør dansk kylling til noget helt særligt.

Læs mere om dansk kylling fra ROSE

Vores hjertesager

Vi donerer hvert år penge til Kræftens Bekæmpelsens kamp mod brystkræft, ligesom vi planter træer sammen med organisationen Plant et Træ.

Læs mere

Bæredygtighed & Ansvar

Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.

Læs mere om vores CSR-strategi

Kylling til middag?

Mere end 600 opskrifter med kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere