Kyllingegryde med svampe og spinat

Kyllingegryde med svampe og spinat

Samlet arbejdstid: 70 min
Tilberedningstid: 50 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem

Tilberedning

  1. Del kartoflerne i halve. Skyl dem og dup dem tørre i et rent viskestykke. Vend dem med olivenolie, salt og peber og læg dem med skæresiden op på en bageplade med bagepapir. Sæt dem i en 200° forvarmet ovn i ca. 50 minutter.
  2. Del hver kyllingelårfilet i 4 stykker og skær svampene i mundrette stykker.
  3. Skær løg i både og brun alt i en tykbundet gryde.
  4. Smelt smør i en kasserolle og pisk mel i. Tilsæt bouillon lidt ad gangen mens du pisker og hæld den jævnede bouillon over kylling, svampe og løg. Lad alt simre i ca. 30 minutter eller til kartoflerne er færdige.
  5. Smag saucen til med salt og peber og vend den friske spinat i. Lad den simre med i 2-3 minutter og server med de stegte kartofler. 

Færdigstegt og lige til at spise

Vi har stegt kyllingen for dig, så du nu nemt og hurtigt kan få dansk kylling i madpakken, salaten og til den lille lækkersult.

Se opskrifter med stegt kylling

Kylling og klimaet

Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.

Læs mere om 'Kylling og klimaet'

Dansk kylling

Vi tager hensyn til dyrevelfærd, miljø, klima og fødevaresikkerhed. Netop dette dedikerede arbejde gør dansk kylling til noget helt særligt.

Læs mere om dansk kylling fra ROSE

Vores hjertesager

Vi donerer hvert år penge til Kræftens Bekæmpelsens kamp mod brystkræft, ligesom vi planter træer sammen med organisationen Plant et Træ.

Læs mere

Bæredygtighed & Ansvar

Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.

Læs mere om vores CSR-strategi

Kylling til middag?

Mere end 600 opskrifter med kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere