Kartoffelpizza med kylling

Kartoffelpizza med kylling

Samlet arbejdstid: 45 min
Tilberedningstid: 30 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem

Tilberedning

  1. Riv rødbeden fint og tilsæt den vandmængde som skal anvendes til bageblandingen.
  2. Bland vand og revet rødbede med bageblandingen, som anvist på emballagen.
  3. Imens dejen hæver, snittes løg til tynde skiver og svitses på panden, til de er helt bløde og gennemsigtige. Tilsæt honning og steg ved svag varme til løgene karameliserer.
  4. Når dejen har hævet, lægges den på bagepapir og trykkes med hænderne, til den har den ønskede form og størrelse.
    Skær bagekartoflen i meget tynde skiver.
  5. Smør friskost på hele pizzabunden og fordel kartoffel­skiver, stegte løg og kyllingestrimler oven på.
  6. Bag pizzaen efter anvisningen på emballagen.
  7. Når den er færdigbagt fordeles salat og tynde skiver af bolsjebeder på pizzaen.
  8. Drys med lidt flagesalt og hvidløgsolie inden servering.

ROSE Kylling støtter brysterne

Siden 2017 har vi bakket op omkring Kræftens bekæmpelses kampagne "Støt Brysterne" og det gør vi selvfølgelig stadigvæk.

ROSE Kylling støtter brysterne

Færdigstegt og lige til at spise

Vi har stegt kyllingen for dig, så du nu nemt og hurtigt kan få dansk kylling i madpakken, salaten og til den lille lækkersult.

Se opskrifter med stegt kylling

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere