Grillspyd med brystfilet & svinebryst, bagte kartofler citron-persillesmør og grillede hvidløg

Grillspyd med brystfilet & svinebryst, bagte kartofler citron-persillesmør og grillede hvidløg

Samlet arbejdstid: 40 min
Tilberedningstid: 30 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem

Tilberedning

  1. Skær et kryds i hver bagekartoffel og pak dem ind i folie. Grill dem i cirka 1 time til de er helt møre.
  2. Smør: Skal og saft fra 1 citron røres i smørret, med hakket persille, salt og peber. Sæt på køl.
  3. Skær toppen af hvidløgene og pak dem ind i sølvpapir. Grill dem til de er gyldne, i cirka 30 minutter.
  4. Skær brystfileter og svinebryst i 3-4 stykker hver. Lav spyd med skiftevis kyllinge- og svinebryst.
  5. Grill spyddene på alle sider til de er helt gennemstegte.
  6. Halver 2 citroner og grill dem i 5-10 minutter.
  7. Server de bagte kartofler med citronsmør og anret spyd og bagte hvidløg til den grønne salat.
  8. Pres de grillede citroner over retten ved servering.